Navigate / search

Wie ben ik

Welkom op de website van HeleenSportGezond

Op deze site vind je een overzicht van de diensten die ik kan aanbieden om het het sporten leuker, gezonder en effectiever te maken.

Wat je situatie ook is, wat je ook wilt bereiken, een goede planning van het doel en de weg ernaar toe, is waar ik je bij kan helpen. Door mijn achtergrond als fietser richt ik mij dan ook met name op fietsers (zowel racefiets als mountainbike) en geef ik bootcamps aan iedereen die het lekker vind om op z’n eigen niveau lekker buiten te sporten.

Ik ben Heleen Treur, ik ben 43 jaar oud en al meer dan 25 jaar een gepassioneerde buiten-sportster. Met name wielrennen en mountainbiken vind ik nog altijd super mooie sporten. Het hoe en waarom trainen, voeding en begeleiding heb ik altijd erg fascinerend gevonden. Om hier meer over te weten heb ik de opleiding Fitnesstrainer A en B gedaan. Hier heb ik veel geleerd over trainingsschema’s, kracht-training en voeding.

Momenteel werk ik bij een fysiotherapiepraktijk waar ik Crossfit en Circuitlessen verzorg. Tevens begeleid ik mensen om hun levensstijl weer in balans te krijgen en sporters die binnen hun eigen mogelijkheden beter willen presteren.

Waarom gezond?

Vanuit mijn optiek zijn plezier en gezondheid de de basis voor alle sporters.  Alleen op die manier blijf je gemotiveerd, blijft het leuk en houdt ook je lichaam het vol. Gezond sporten betekend voor mij een juiste balans in de training, afwisselende programma’s, aandacht voor het gehele lichaam, gezonde voeding, voldoende rust en heel veel plezier!